Perfume Bvlgari Man Glacial Essence

Perfume Bvlgari Man Glacial Essence. Bvlgari man glacial essence is een eau de parfumspray die fris en kruidig is. Een koele, diepe ademtocht ontwaakt in deze creatie als een krachtige en houtachtige fougèregeur, gekristalliseerd door ijs. Man glacial essence is een eau de parfum voor de masculiene man … Gelanceerd bvlgari man glacial essence in 2020. De geur is gecreëerd door alberto morillas en presenteert zich met een frisse kruidigheid.

5772026582621044461

Melhor 5772026582621044461

Na vuur en hout heeft bvlgari zich laten leiden door het zuiverste element: Bvlgari man glacial essence verrijkt de bvlgari man collectie die is geïnspireerd op natuurlijke elementen. Bij de eau de parfum spray bvlgari komt ook een fijne aftershavebalsem vrij. De geur werd gevormd door onder andere jeneverbessen, artemesia en nootka cipressen. De eau de parfum spray bvlgari man.

Gelanceerd bvlgari man glacial essence in 2020.

Na vuur en hout heeft bvlgari zich laten leiden door het zuiverste element: Bvlgari man glacial essence verrijkt de bvlgari man collectie die is geïnspireerd op natuurlijke elementen. Na vuur en hout heeft bvlgari zich laten leiden door het zuiverste element: De geur werd gevormd door onder andere jeneverbessen, artemesia en nootka cipressen. De geur is gecreëerd door alberto morillas en presenteert zich met een frisse kruidigheid. Een koele, diepe ademtocht ontwaakt in deze creatie als een krachtige en houtachtige fougèregeur, gekristalliseerd door ijs.

5772026582621044461

Koel en verfrissend tegelijk, de geur toont ook een fijne mannelijke aanwezigheid, die gewoon perfect is voor de zomer. De geur werd gevormd door onder andere jeneverbessen, artemesia en nootka cipressen. Na vuur en hout heeft bvlgari zich laten leiden door het zuiverste element: Bvlgari man glacial essence verrijkt de bvlgari man collectie die is geïnspireerd op natuurlijke elementen. Man glacial essence is een eau de parfum voor de masculiene man … De geur is gecreëerd door alberto morillas en presenteert zich met een frisse kruidigheid. Beide hebben een topnoot van gember, jeneverbessen en rozengeranium. Bij de eau de parfum spray bvlgari komt ook een fijne aftershavebalsem vrij. Bvlgari man glacial essence is een eau de parfumspray die fris en kruidig is. Gelanceerd bvlgari man glacial essence in 2020. Het gaat verder met een hartnoot van sandelhout, artemesia. De geur werd gevormd door onder andere jeneverbessen, artemesia en nootka cipressen.